Udruga za mlade Agora


O UDRUZI

Udruga za mlade Agora nevladina je, neprofitna i nestranačka udruga, sa ciljem promicanja interesa i aktivnosti mladih grada Duge Rese i njene okolice. Udruga je osnovana kako bi poticala angažiranost mladih u zadovoljavanju njihovih potreba. Također se želi stvoriti trajna osnova za razvijanje komunikacije među mladima zbog promicanja njihovih interesa i ukazivanja na specifične probleme s kojima se ova populacija susreće. Krajnji je cilj pomoć mladima pri integraciji u društvu uključujući sve sfere koje vode do postizanja njihove trajne društveno-ekonomske samostalnosti. Saznajte više...

OBJAVLJEN JE NATJEČAJ ZA DUGARESAFEST 2022.

Na ovaj natječaj mogu se prijaviti svi pjevači ili vokalne skupine do maksimalno četiri izvođača bez obzira na dob ili mjesto prebivališta. Pjesme koje se prijavljuju mogu biti bilo kojeg glazbenog smjera. Saznajte više...

POSTANI ČLAN UDRUGE

Ako se želiš pridružiti našem radu ispuni Pristupnicu te uz svoj životopis i kratko motivacijsko pismo pošalji na udrugazamlade.agora@gmail.com.


PROVEDENA HUMANITARNA AKCIJA PRIKUPLJANJA IGRAČAKA

Udruga za mlade Agora u suradnji s DND Jozefina provela je akciju prikupljanja igračaka i knjiga za KBC Zagreb (Rebro) i OB Karlovac.

Puno hvala svima koji su svojom gestom zasigurno usrećili najmlađe pacijente. Saznajte više...

POMOĆ U UČENJU

Udruga za mlade Agora organizira pomoć u učenju za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovaj volonterski program provodi se u prostorijama Prostora za mlade Duga Resa.

I ove godine program će se provoditi po istom principu. Pomoć u učenju održavat će se u PZM-u prema dogovorenom rasporedu s volonterima, a prema stvarnim potrebama učenika.

Saznajte više...

KAKO DO NAS?

Prostor za mlade Duga Resa nalazi se na adresi Jozefinska ulica 8, 47250, Duga Resa.

STUDY TIME PONEDJELJKOM I SRIJEDOM U PROSTORU ZA MLADE

Tražiš li mirno mjesto za učenje i prostor s besplatnim pristupom internetu? Ili možda mjesto za izradu grupnih projekata? Imamo rješenje!

Study time u Prostoru za mlade održava se svaki ponedjeljak i srijedu od 17 do 19 sati! 

Svi su dobrodošli!

RADIONICA PISANJA ŽIVOTOPISA I POKRETANJA STARTUPA

13. studenog 2021. godine smo s prijateljima iz Solve Studija održali odličnu radionicu u kojoj smo naučili kako napisati dobar životopis, što staviti u životopis, a što ne, što je poslodavcima bitno i kako se istaknuti u masi. Osim toga, naučili smo što je i kako pokrenuti vlastiti startup, koliko je potrebno početnog kapitala i kome se obratiti s idejom! Hvala Grgi i Renati!

EmailFacebookInstagramTwitterYouTube

Udruga za mlade Agora nevladina je, neprofitna i nestranačka udruga, sa ciljem promicanja interesa i aktivnosti mladih grada Duge Rese i njene okolice. Više o udruzi...

Ulica bana Josipa Jelačića 30a, pp36, 47250 Duga Resa | e-pošta: info@agora.hr | tel: +385 95 3111 991

OIB: 36841328788 | IBAN: HR53 2402 0061 1007 7563 8 | Dokumentacija


Udruga za mlade Agora © 2023 Sva prava pridržana