Udruga za mlade Agora u suradnji s KK Duga Resa i Turističkom zajednicom područja Četiri rijeke organizirala je košarkaški turnir Grin Ball koji se održao 05. rujna 2021. godine s početkom u 17h na igralištu OŠ "Vladimir Nazor", Duga Resa.


O košarkaškom turniru Grin Ball izvijestili smo na društvenim mrežama Udruge.

Ako još ne pratite društvene mreže Udruge za mlade Agora, možete je pronaći na Facebooku i Instagramu!

Turnir se igrao 3 na 3, a svoje timove (3 do 5 igrača) sudionici su prijavljivali online.

U sklopu turnira održana je i tombola.

Zahvaljujemo svima koji su svojim proizvodima i uslugama podržali naš turnir, a to su Jana, Pekarna johny, Ribiza Beach bar - Mrežnica, DJ NitPick te lokalnim obrtnicima koji su nam omogućili brojne i vrijedne tombole, a to su: Miret, Kamp Slapić, Fast food Mljac, Andy grill & pizza, Hotel Duga Resa, Zeleni Kut, Slastičarski obrt Viki, Caffe bar Pp, Caffe bar Lloyd, Frizerski salon Anica i Ivona, Centar Zdravlja, Cvjećarski obrt Latica te Martina Bukovac.

Također, zahvaljujemo Košarkaškom klubu Duga Resa i Sportskoj zajednici Duga Resa što su pomogli u samoj organizaciji turnira kao i svim volonterima bez kojih ovo ne bi bilo moguće!

Cijelo događanje popratio je DJ NitPick. Nakon samog turnira družili smo se i zabavili u "dnevnom boravku" pored igrališta gdje su bile izložene i fotografije s natječaja!

Zahvaljujemo svim sudionicima Grin Balla, bez njih ništa ne bi imalo smisla. Ugodno smo iznenađeni odazivom od čak 11 ekipa: Sepet mladih orlova, Trash brothers, Dva i pol muškarca, Institucija, Pharma Classic, Kajaznam, Stara škola, Tonijevi anđeli, Kalelarga, Rakovac i Rakovac 2.

Čestitamo pobjednicima na odlično odigranom turniru i osvojenim nagradama!

Zajednička fotografija pobjednika košarkaškog turnira Grin Ball 2021.

Pobjednici košarkaškog turnira Grin Ball 2021:

  1. mjesto | Pharma Classic

  2. mjesto | Dva i pol muškarca

  3. mjesto | Rakovac

Nadamo se da ste svi s turnira otišli dobrih dojmova i da se vidimo iduće godine u još većem broju!