PROVEDENE RADIONICE

Udruga za mlade Agora zajedno s vanjskim suradnicima provodi razne radionice. Neke od provedenih su: financijska i medijska pismenost, radionica pisanja životopisa, pokretanja vlastitog startupa, tečaj samoobrane i slično.

TEČAJ SAMOOBRANE // SUPERHUMAN LIFE AKADEMIJA

U subotu, 4. prosinca 2021. godine, Ivica Srakočić (Duga Resa Workout) održao je poučnu radionicu o samoobrani. Nadamo se da nam naučeno nikad neće zatrebati, no zatreba li, zasigurno ćemo biti spremni za snalaženje u nekoj nezgodnoj situaciji.

Hvala svim sudionicima, asistentima Andriji i Leonu te Ivici koji je izdvojio svoje vrijeme i održao radionicu.

RADIONICA PISANJA ŽIVOTOPISA I POKRETANJA STARTUPA

13. studenog 2021. godine smo s prijateljima iz Solve Studija održali odličnu radionicu u kojoj smo naučili kako napisati dobar životopis, što staviti u životopis, a što ne, što je poslodavcima bitno i kako se istaknuti u masi. Osim toga, naučili smo što je i kako pokrenuti vlastiti startup, koliko je potrebno početnog kapitala i kome se obratiti s idejom! Hvala Grgi i Renati!

RADIONICA FINANCIJSKE PISMENOSTI

U petak, 22. listopada, održana je prva radionica Financijske pismenosti u sklopu Medijske pismenosti. Hvala svima na dolasku!

PRAVA I OBVEZA VOLONTERA

Zbog povećanja broja članova u Udruzi, 16. listopada 2021. predstavili smo prava i obveze volontera te popunili potvrdu o kompetencijama stečenim kroz volontiranje.  

Većina volontera Udruge već je prisustvovala edukaciji o Menedžmentu volontera, no ponovili smo što su to kompetencije, potvrda o volontiranju, kako se popunjava Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje te na što sve osoba kao volonter ima pravo, ali i koje su njene obveze.