ŠTO?

PRAKTIČNE RADIONICE ZA MLADE

Projekt 3D tehnologije u poduzetništvu provodi Udruga za mlade Agora u suradnji s Javnom ustanovom za poticanje lokalnog razvoja InovaDR i Srednjom školom Duga Resa. Cilj projekta je upoznavanja mladih s mogućnostima same 3D tehnologije pa će tako mladi tokom radionica imati priliku izraditi vlastiti predmet na 3D printeru, a sve uz pomoć lokalnog iskusnog poduzetnika koji će i voditi radionice.

Radionice su potpuno besplatne, a sve zainteresirane polaznike pozivamo da se jave na broj mobitela 095 3111 991, na naš mail udrugazamlade.agora@gmail.com ili na društvene mreže Udruge za mlade Agora. Broj mjesta je ograničen.

GDJE?

PODUZETNIČKI INKUBATOR INOVADR

Projekt 3D tehnologije u poduzetništvu provest će se u Poduzetničkom inkubatoru InovaDR u zgradi Srednje škole Duga Resa.

KADA?

PRVA RADIONICA U ČETVRTAK, 29. RUJNA U 18 SATI

Radionice će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

Nakon završetka radionica, održat će se i panel rasprava s lokalnim poduzetnicima.

FOTOGRAFIJE S PRVE RADIONICE

FOTOGRAFIJE S DRUGE RADIONICE

FOTOGRAFIJE S TREĆE RADIONICE

PANEL RASPRAVA

I PREDSTAVLJANJE USPJEŠNIH PODUZETNIKA

Prvi dio projekta fokusirao se isključivo na 3D tehnologiju te su provedene 3 radionice s više od 30 polaznika. Drugi dio projekta rezerviran je za panel raspravu i predstavljanje uspješnih poduzetnika. Saznajte više...

Za sva dodatna pitanja dostupni smo na adresi e-pošte info@agora.hr, na broju 095 3111 991 te društvenim mrežama Udruge za mlade Agora.

Projekt financira Karlovačka županija, a provodi ga Udruga za mlade Agora s partnerima: InovaDR i Srednja škola Duga Resa.