PANEL RASPRAVA

I PREDSTAVLJANJE USPJEŠNIH PODUZETNIKA

Prvi dio projekta fokusirao se isključivo na 3D tehnologiju te su provedene 3 radionice s više od 30 polaznika. Drugi dio projekta rezerviran je za panel raspravu i predstavljanje uspješnih poduzetnika.

Panel rasprava održat će se:

19. STUDENOG U 10:30 U PROSTORU ZA MLADE.

Jedan od panelista bit će Domagoj Boljar iz Mireta, a drugi će biti Renata Preglej Garić i Grgomir Garić iz Solve Studija.

DOMAGOJ BOLJAR

MIRET

MIRET je hrvatski brend ekološke obuće koji proizvodi 97% prirodne tenisice napravljene od vune i biljaka. Osnovali su ga braća Hrvoje i Domagoj Boljar, s ciljem stvaranja alternative visoko neodrživim proizvodima, bez kompromisa u vidu udobnosti, dizajna i izdržljivosti. MIRET tenisice su dizajnirane da imaju najmanji mogući utjecaj na okoliš te su u potpunosti netoksične za ljude, što potvrđuje i OEKO-TEX® certifikat.

GRGOMIR GARIĆ I RENATA PREGLEJ GARIĆ

SOLVE STUDIO

Solve Studio je obiteljska tvrtka koja se bavi organizacijskim razvojem u visokotehnološkim tvrtkama i startupovima. Na poslovnoj sceni je prisutna već tri godine i vrlo kratko vrijeme svojim otvorenim i pristupom i stručnošću stekla povjerenje klijenata iz IT industrije. Više o tvrtci na www.solvestudio.hr.

Za sva dodatna pitanja dostupni smo na adresi e-pošte info@agora.hr, na broju 095 3111 991 te društvenim mrežama Udruge za mlade Agora.

Projekt financira Karlovačka županija, a provodi ga Udruga za mlade Agora s partnerima: InovaDR i Srednja škola Duga Resa.