O UDRUZI

Udruga za mlade Agora nevladina je, neprofitna i nestranačka udruga, sa ciljem promicanja interesa i aktivnosti mladih grada Duge Rese i njene okolice. Udruga je osnovana kako bi poticala angažiranost mladih u zadovoljavanju njihovih potreba. Također se želi stvoriti trajna osnova za razvijanje komunikacije među mladima zbog promicanja njihovih interesa i ukazivanja na specifične probleme s kojima se ova populacija susreće. Krajnji je cilj pomoć mladima pri integraciji u društvu uključujući sve sfere koje vode do postizanja njihove trajne društveno-ekonomske samostalnosti. Saznajte više...

AKTIVNOSTI

Udruga za mlade Agora provodi razne aktivnosti. Neke od već provedenih su košarkaški turnir Grin Ball i Agora kviz. Zajedno s vanjskim suradnicima provodi radionice, a neke od njih su: financijska i medijska pismenost, radionica pisanja životopisa, pokretanja vlastitog startupa, tečaj samoobrane... Volonteri Udruge organiziraju i razne turnire te večeri društvenih igara s ciljem pružanja zabave i ispunjavanja slobodnog vremena mladima.

Sve nadolazeće, ali i provedene aktivnosti možete pratiti na našem webu te društvenim mrežama Agore. Zapratite nas ako već niste!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageGame nightCarousel imageCarousel imageCarousel image

IZDVOJENO

Što mislite o mjerama za mlade Grada Duge Rese? Recite nam u anketi koju radimo sa Savjetom mladih Grada Duge Rese!

DugaResaFest2022 održao se 15. svibnja u 19 sati u Kino dvorani Duga Resa. Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima koji su sudjelovali u ovoj predivnoj priči koju ćemo nastaviti graditi!

POSTANI ČLAN UDRUGE

Ako se želiš pridružiti našem radu ispuni Pristupnicu te uz svoj životopis i kratko motivacijsko pismo pošalji na adresu e-pošte udrugazamlade.agora@gmail.com.

Udruga za mlade Agora organizira pomoć u učenju za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovaj volonterski program provodi se u Prostoru za mlade. Saznajte više...

STUDY TIME

Prostor za mlade otvoren je ponedjeljkom i srijedom od 17 do 19 sati kako bi učenicima i studentima pružili mirno mjesto za učenje. Svi su dobrodošli!


KAKO DO NAS?

Prostor za mlade Duga Resa nalazi se na adresi Jozefinska ulica 8, 47250, Duga Resa.