Udruga za mlade Agora

O UDRUZI

Udruga za mlade Agora nevladina je, neprofitna i nestranačka udruga, s ciljem promicanja interesa i aktivnosti mladih grada Duge Rese i njene okolice. Udruga je osnovana kako bi poticala angažiranost mladih u zadovoljavanju njihovih potreba. Saznajte više...

IZDVOJENO

JEDNOSTAVNA ELEKTRIKA U PODUZETNIŠTVU

Vidimo se na drugoj radionici projekta - u četvrtak, 21. rujna s početkom u 19 sati u Poduzetničkom inkubatoru Duga Resa.

GRIN BALL 2023

Grin Ball 2023 održat će se 2. rujna 2023. godine s početkom u 16 h na igralištu OŠ "Vladimir Nazor", Duga Resa. Prijavite svoju ekipu!

POSTANI ČLAN UDRUGE

Ako se želiš pridružiti našem radu ispuni Pristupnicu te uz svoj životopis i kratko motivacijsko pismo pošalji na adresu e-pošte info@agora.hr.

PROSTOR ZA MLADE

Prostor za mlade Duga Resa otvoren je srijedom od 16:00 do 20:00 te petkom od 18:00 do 22:00 za slobodne aktivnosti svih korisnika. Saznajte više...

STUDY TIME

Prostor za mlade po dogovoru je otvoren kako bi učenicima i studentima pružio mirno mjesto za učenje. Svi su dobrodošli!

AKTIVNOSTI

Udruga za mlade Agora organizira festivale i turnire, provodi radionice, osmišljava kvizove, a sve s ciljem pružanja zabave i ispunjavanja slobodnog vremena mladima.

Sve nadolazeće, ali i provedene aktivnosti možete pratiti na našem webu te društvenim mrežama. Zapratite nas ako već niste!

KAKO DO NAS?

Prostor za mlade Duga Resa nalazi se na adresi Jozefinska ulica 8, 47250, Duga Resa.