Prostor za mlade Duga Resa je svojevrsni dnevni boravak za mlade gdje korisnici mogu provoditi slobodno vrijeme te educirati se.

RADNO VRIJEME PROSTORA

srijeda, 16:00 - 18:00 | petak, 17:00 - 23:00

U tom periodu, korisnici Prostor mogu koristiti za učenje, zajedničke izrade projekata, druženje i zabavu uz biljar, pikado, stolni nogomet stolni tenis, igraću konzolu, društvene igre... Na raspolaganju će biti studentica, članica Udruge, koja će u tom periodu boraviti u Prostoru. Također, ona će u tom periodu biti dostupna na broju 047 667 168.

KAKO DO PROSTORA?

Prostor za mlade Duga Resa nalazi se na adresi Jozefinska ulica 8, 47250, Duga Resa.

ŠTO PRUŽA PROSTOR?

Prostor za mlade opremljen je društvenim igrama (stolni tenis, biljar, pikado, stolni nogomet...), TV-om, PlayStationom, razglasom i drugim sadržajima kako bi mladi mogli na zabavan i koristan način provesti slobodno vrijeme. Osim za zabavu, Prostor se koristi za radionice i predavanja.

Prostor za mlade može se koristiti za održavanje radionica, edukacija i predavanja, izložba i kulturnih događaja, glazbenih proba bendova, ali i privatnih proslava*.

Rezervacija PZM-a za privatne proslave moguća je isključivo za mlade s administrativnog područja Duge Rese 20 dana unaprijed!

*Prilikom privatnih proslava PZM se ne može koristiti cijeli dan, već je dostupan u prijepodnevnom, poslijepodnevnom ili večernjem terminu.

Zbog redovnog radnog vremena PZM-a nisu moguće rezervacije za termine srijedom i petkom.