ČESTA PITANJA O PROSTORU ZA MLADE

ŠTO JE PROSTOR ZA MLADE?

Prostor za mlade Duga Resa je svojevrsni dnevni boravak za mlade gdje korisnici mogu provoditi slobodno vrijeme te educirati se.

KADA MOGU KORISTITI PROSTOR ZA MLADE?

Prostor za mlade svi mogu slobodno koristiti tijekom redovnog radnog vremena.

Radno vrijeme:

U tom periodu, korisnici Prostor mogu koristiti za učenje, zajedničke izrade školski i ostalih projekata, druženje i zabavu uz biljar, pikado, stolni nogomet stolni tenis, igraću konzolu, društvene igre... Na raspolaganju je studentica, članica Agore, koja u tom periodu boravi u Prostoru. Također, ona je u tom periodu dostupna na broju 047 667 168.

GDJE SE NALAZI PROSTOR ZA MLADE DUGA RESA?

Prostor za mlade Duga Resa nalazi se na adresi Jozefinska ulica 8, 47250, Duga Resa.

TKO SVE MOŽE REZERVIRATI PROSTOR ZA MLADE?

Prostor za mlade mogu rezervirati i koristiti sve udruge s područja grada za provođenje svojih projekata, sastanaka i aktivnosti. Prostor je prije potrebno rezervirati. Vidi "Kako mogu rezervirati Prostor za mlade kao udruga?".

Također, PZM mogu koristiti sve osobe s administrativnog područja Grada Duge Rese. Prostor je prije potrebno rezervirati. Vidi "Kako mogu rezervirati Prostor za mlade za privatno događanje?".

KAKO MOGU REZERVIRATI PROSTOR ZA MLADE KAO UDRUGA?

Rezervacija se obavlja online obrascem na našoj internetskoj stranici. U obrazac je potrebno unijeti ime udruge i kontakt podatke te odabrati neki od slobodnih datuma u narednih 60 dana. Po primitku zahtjeva kontaktirat ćemo Vas.

KAKO MOGU REZERVIRATI PROSTOR ZA MLADE ZA PRIVATNO DOGAĐANJE?

Prostor za mlade Duga Resa za privatno događanje mogu rezervirati isključivo osobe s administrativnog područja Grada Duge Rese.

Rezervacija se obavlja online obrascem na našoj internetskoj stranici. U obrazac je potrebno unijeti kontakt podatke te odabrati neki od slobodnih datuma u narednih 20 dana. Bitno je napomenuti kako se u obrascu prikazuju samo slobodni datumi u narednih 20 dana i kako se popis datuma redovito osvježava. Također, Prostor se može koristiti u prijepodnevnom, poslijepodnevnom ili večernjem terminu.

Napomena: Rezervacije srijedom i petkom nisu moguće zbog redovnog radnog vremena Prostora.

KOLIKO DANA UNAPRIJED MOGU REZERVIRATI PROSTOR ZA MLADE?

Udruge s područja grada za provođenje svojih projekata, sastanaka i aktivnosti Prostor za mlade mogu rezervirati 60 dana unaprijed.

Osobe s administrativnog područja Grada Duge Rese Prostor za mlade mogu rezervirati 20 dana unaprijed.