ŠTO?

PRAKTIČNE RADIONICE ZA MLADE

Projekt Jednostavna elektrika u poduzetništvu provodi Udruga za mlade Agora u suradnji s Javnom ustanovom za poticanje lokalnog razvoja InovaDR. Cilj projekta je upoznavanja mladih s elektronikom te mogućnostima koje im se nude u navedenom sektoru. Ukazati na važnost strukovnih zanimanja te mogućnosti koje sa završenom strukovnom školom nudi tržište rada. Pobuditi kod mladih znatiželju i maštu te poticati kreativnost.

Radionice su potpuno besplatne, a sve zainteresirane polaznike pozivamo da se jave na broj mobitela 095 3111 991, na naš mail info@agora.hr ili na društvene mreže Udruge za mlade Agora. Broj mjesta je ograničen.

GDJE?

PODUZETNIČKI INKUBATOR INOVADR

Projekt Jednostavna elektrika u poduzetništvu provest će se u Poduzetničkom inkubatoru InovaDR u zgradi Srednje škole Duga Resa.

KADA?

PRVA RADIONICA U UTORAK, 12. RUJNA U 18:30 SATI

Radionice će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

Za sva dodatna pitanja dostupni smo na adresi e-pošte info@agora.hr, na broju 095 3111 991 te društvenim mrežama Udruge za mlade Agora.

Projekt financira Karlovačka županija, a provodi ga Udruga za mlade Agora u suradnji s Javnom ustanovom za poticanje lokalnog razvoja InovaDR.