Prijavi se na prvi fitness challenge DSR Z-activea i Udruge za mlade Agora!

Za tebe smo pripremili predavanje nutricionista o pravilnoj prehrani te setove treninga koje će za tebe pripremiti kineziolozi, a oni će ti uvijek biti na raspolaganju u zatvorenoj grupi.

Izazov traje 6 tjedana, a za svaki tjedan dobit ćeš 5 setova treninga. Uza to, pripremili smo i dijagnostičko vaganje koje će se odraditi na početku, sredinom i na kraju izazova.

Pobjednik ovog izazova bit će onaj koji postigne najbolji rezultat odnosno najveću promjenu, a uspoređivat će se podatci s dijagnostičkog vaganja.

Dio treninga moći ćeš izvesti kod kuće, a drugi dio u teretani. Stoga će tom prigodom polaznici izazova teretanu platiti 20 € za 6 tjedana. Ukoliko ipak odlučiš da ćeš vježbe izvoditi samo kod kuće, u tom slučaju plaćaš samo dijagnostičko vaganje 10 € (sva tri vaganja).

Pobjednika očekuje poklon bon te mjesec dana besplatnog članstva u teretani.

Za sudjelovanje moraš imati najmanje 16 godina, a trebamo tvoje ime, prezime, spol, dob te kontakt broj i adresu e-pošte.

Predavanje nutricionista o pravilnoj prehrani bit će u petak 28. travnja u Prostoru za mlade s početkom u 20 sati, a pripremit ćemo i snimku predavanja za sudionike.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktiraj na info@agora.hr.