HUMANITARNA AKCIJA PRIKUPLJANJA IGRAČAKA

POKRETANJE AKCIJE

Udruga za mlade Agora u suradnji s DND Jozefina provela je akciju prikupljanja igračaka i knjiga za KBC Zagreb (Rebro) i OB Karlovac.

O AKCIJI

Tijekom studenog i prosinca 2021. godine prikupljali smo igračke za djecu u bolnicama. Prikupljali smo igračke, korištene, koje su u dobrom stanju, cjelovite, nepotrgane, i to drvene, plastične, sitne, krupne, didaktičke igračke, slikovnice, bojanke, knjige...

Na glavnom ulazu u KBC Zagreb nalazi se kutak s igračkama za djecu koja dođu na preglede ili liječenje i gdje djeca mogu izabrati i ponijeti igračku ili knjigu sa sobom.

ISHOD AKCIJE

U četvrtak, 16. prosinca, smo donacije prikupljene u humanitarnoj akciji dostavili KBC-u Rebro. Uistinu smo prikupili velik broj igračaka!

U petak, 7. siječnja, smo ostatak vaših donacija igračaka uručili djelatnicima odjela pedijatrije opće bolnice Karlovac! Dočekalo nas je iznimno ljubazno osoblje iznenađeno količinom igračaka.

Puno hvala svima koji su svojom gestom zasigurno usrećili najmlađe pacijente. Posebno hvala našim volonterima koji su igračke prikupljali i pakirali!

objavljeno 7. siječnja 2022.

Pogledajte i ostale humanitarne akcije.